UPC Post Graduate Fair 2024

From 26 February to 1 March, the UPC is organizing the UPC Virtual Postgraduate Fair. In this virtual fair, you will enjoy live information sessions where you can find out about our postgraduate study offer: Master degrees, Doctoral programs and Continuing Education Masters.

2024 UPC Virtual Postgraduate Fair -  Information Sessions on line

The Head of Studies for each Master' s will present the degree and answer the doubts and queries of the attendees.

Més info a comunicacio.etsetb@

******************************

Del 26 de febrer a l'1 de març, la UPC organitza la Fira Virtual de Postgrau UPC, una fira en format 'online' en què s’informarà de l’àmplia oferta d’estudis de postgrau de la Universitat: màsters universitaris, programes de doctorat i màsters de formació contínua.

Fira Virtual de Postgrau UPC  - Sessions informatives on line

El Cap d'estudis de cada Màster presentarà la titulació i resoldrà els dubtes i consultes dels assistents.

Inscriu-te i participa en la 1a Fira Virtual de Postgrau UPC!